Igényelje a mezoterápiás kezelést!

A Kozmetikastudio profi szakemberekkel dolgozik
A Kozmetikastudio profi szakemberekkel dolgozik

Azt szokták mondani, hogy csak akkor foglalkozzon valaki valamivel, ha tényleg jól tudja csinálni. Ami a kozmetikát és bőrkezelést illeti, a Kozmetika Stúdióban lévő szakemberek, na ők igazán profik benne. Főleg, ami a mezoterápiát illeti. Ez az újszerű kezelési módszer képes a ráncok csökkentésére, a bőr tónusosabbá tételére, illetve célzott területeken speciális hatások kiváltására.

Ezzel a módszerrel a kiválasztott összetételű hatóanyagokat egy bizonyos területre koncentrálva tudják eljuttatni. Egyes esetekben tűket használnak, máskor viszont dermarollert. Attól függően változik a módszer, hogy milyen hatást szeretnének elérni és mekkora területet kell lefedni.

Minél kisebb a terület, annál koncentráltabb lehet a kezelés. Egyes ilyen kezeléseknél az első alkalmat jutányos áron számítják fel, hogy a kliensek bátran kipróbálhassák azt. Ha tetszett, akkor kérjen tanácsot, hogy milyen kezeléssel folytassák a folyamatot. A tanácsot illetően, ők igazán profik benne, hiszen már több klienst és esetet láttak.