Huawei okostelefon verhetetlen funkciókkal

Néhány évvel ezelőtt csak legyintettünk, amikor feltűnt a színen a mára már hatalmas népszerűségnek örvendő kínai márka. A Huawei okostelefon felveszi a versenyt az olyan gyártók termékeivel is, mint a Samsung vagy az Apple.

Az eladások és a felhasználói visszajelzések alapján, hazánkban rendkívül sokan döntöttek a Huawei okostelefon mellett. Bár az eddig szinte egyeduralkodónak számító konkurencia nem nézi jó szemmel a sikereket, a Huawei okostelefonok mégis töretlenül jönnek egyre feljebb és feljebb az eladási listák élére.

Talán a mobilos kameratechnológia terén mutatták a legtöbb fejlődést ezek a készülékek. Az első igazán minőségi duplakamerás készülék is ennek a cégnek köszönhetőek.

Ez nem más volt, mint a P9, viszont már a P30 Pro jelenti a Huawei okostelefonok zászlóshajóját, amelyek első körben mutatták be a Super Zoom forradalmian új, periszkópos rendszerét. Ezzel oly módon közelíthetünk a távolban lévő dolgokra, hogy alig vehető észre minőségromlás a képeken. A képernyő káprázatos látványt nyújt, a dizájn és a színek egyediek, de az akku ideje is kifejezetten jónak mondható.