A franciaágy nyugalmát nem lehet felülmúlni

Franciaágy olcsón
Franciaágy olcsón

A lakás egyik legfontosabb eleme a fekvőalkalmatosság és nem csupán azért, mert esetenként ez a legnagyobb bútordarab és ehhez mérten kell kiválasztani a berendezés többi elemét, hanem mert ez a pihenés és a feltöltődés színhelye, ami a mai rohanó, stresszes világban egyre fontosabb szereppel bír.

A különböző heverőkkel, szűk egyszemélyes fekhelyekkel szemben, a franciaágy mindenkinek jó választás. Ugyanis ha egy párról van szó, akkor egyértelmű, hogy hely kell a pihentető alváshoz, de még 1 fő számára is elengedhetetlen, hogy ki tudjon nyújtózni és ne kelljen attól félni, hogy esetleg leesik vagy beüti valahová a kezét, lábát, fejét.

A maximális kikapcsolódáshoz elengedhetetlen az a tér, amit a franciaágy képes biztosítani, mivel ha korlátok közé szorítjuk a lustálkodás helyszínét, akkor nem tudjuk teljesen kiélvezni és ugyanolyan frusztráltak, stresszesek maradunk, mint amilyenné a hétköznapi problémák, teendők tettek. Franciaágy több méretben is kapható, így nem kell egyből a 2 méter széles monstrumra gondolni, amitől majd moccanni sem lehet abban a szobában, ahová elhelyezésre kerül.

Azonban legalább másfél méter kell ahhoz, hogy amikor egy nyugtalan éjszaka keresztbe fordulunk, akkor is legalább kényelmesen feküdhessünk. Egy ilyen nyughely már árban sem mutat akkora eltérést a keskenyebb változatoktól, így mindenképpen érdemes ebben gondolkodni, ha nyugodt éjszakákat szeretnénk. Példának okáért, a butorwebshop.com oldalon franciaágy olcsón beszerezhető, ami mellé még magas minőség is jár.

Kétféle modell áll rendelkezésre, a hagyományos rugós vagy más néven szivacsos, illetve az a típus, ami nem tartalmaz matracot, tehát szigorú értelemben véve csak ágykeretről van szó. Franciaágy olcsón főként az utóbbi csoport tagjai közül kerülhetnek ki, azonban a rugós változatok is előnyös ajánlatokkal várnak, mert egy hasonló színvonalú ágykeret, plusz a matrac megvásárlása jelentős többletköltséggel jár. Továbbá, franciaágy olcsón való beszerzése az akciók révén is megvalósítható, amelyek nívós darabok kedvező árú elérését teszik lehetővé.