Feliratos body aposztrofált szöveggel

Feliratos body

A leggyakrabban használt babaruhák a bodyk. Egy-egy feliratos body szinte mindenhol fő kellék az öltözködésnél, hiszen ha már fel kell öltözni, akkor tegyék azt stílusosan. Szinte már megszólaltatják a kisbabát általa.

A nagy márkáknál ugyanúgy jelen van a feliratos body, mint a kisebb, éppen induló vállalkozásoknál. Viszont a hangzatos márkanevekkel ellátott gyermekruhák gyártói többet tudnak befektetni a feliratok tervezésébe, így ők lesznek a stílusdiktátorok ezen a téren. A többiek meg megpróbálják egyéniesíteni ezeket az alapötleteket. Például mindenki tudja, hogy a magyarra fordított „csak tedd meg” feliratot ki gyártja, viszont már rengeteg helyen volt aposztrofálva ez a szöveg. Természetesen, nem pont így, hanem mindig egy kis egyediséget lopva bele.

Az eredeti márka szövegét a feliratos body készítői nem használhatják fel, de az egyediesített változatát igen. Ezért ha valami ilyesmit szeretne a baba bodyjára íratni, akkor egy kicsit alakítsa át a szöveget, és máris mehet a kicsi pocakjára.