Ezért annyira felkapott a reptéri parkoló

Reptéri parkoló

Repülővel utazni igazán gyors, kényelmes és sokszor még olcsó is. Ennek sajnos pontosan az ellenkezője a repülőtéri parkolás. Szerencsére sok reptéri parkoló rendelkezésre áll annak érdekében, hogy ezzel a problémás dologgal ne kelljen annyit bajlódni. Ezek közül igazán népszerű az Európa reptéri parkoló.

Amint az ember visszajött a Liszt Ferenc repülőtérről és átvette a csomagjait, egyből rendelkezésre áll. Az ügyfélnek ekkor érdemes felhívni a céget és a munkatársak a lehető leghamarabb megérkeznek, hogy visszavigyék a klienst és családját, barátait a járgányhoz. A reptéri parkoló esetében adott az ingyenes transzfer lehetősége is. Mit takar ez?

Nos, a parkolási díj magában foglalja ezt a szolgáltatást a reptérre és a visszaérkezéskor a repülőtéri parkolóba a kocsihoz. Az oda és visszavezető utat egy komfortos, légkondicionált kisbusz garantálja, amelyikben komfortosan elfér mindenki. A reptéri parkoló szolgáltatásai közé tartozik a biztonsági bőröndfóliázás is, ami nem drága, hiszen ez mindössze 1000 Ft/ bőrönd. Szinte minden kliens él ezzel az opcióval.