Egyszerűen használható a csempe szintező

A hidegburkolat lerakása nem mindig annyira egyszerű feladat, mint azt sokan első ránézésre gondolják. Figyelni egy szakembert, akinek már sok tapasztalata van a témában kicsit más, mint a dolgokat saját kézbe venni. A csempe szintező eszközökkel erre is mód nyílik. Voltaképpen maguknak a burkolóelemeknek a lerakás egy jól előkészített felületre nem akkora ördöngösség.

Amire nagyon ügyelni kell, főként a nagyobb méretű és vékony lapoknál, az egyértelműen a fogazott felszín kialakulásának kockázata. Előfordul ugyanis, hogy a csempék valamelyik sarka, főként a padlónál, jobban belesüllyed a ragasztóba. A csempe szintező ezt hivatott megakadályozni. Többféle típusa létezik, amiket megtalálhatjuk a www.burkolatszintezo.hu weboldalon.

A TLS piacvezető termékei között a kis és nagy ékes lapszintezők különféle kiszerelésben érhetőek el. A tapasztaltabb munkavállalók a csavaros és többször felhasználható csempe szintező szettekből ugyanúgy válogathatnak, amelyekkel szintén nagy hatásfokkal lehet dolgozni, bár ezekhez már jól jön a rutin.