Bútorszállítás a Servitus által

Bútorszállítás
Bútorszállítás

Amennyiben Önnél is hever néhány nagyobb méretű bútor a pincében vagy a padláson, de még nem tudja, hogy miként tudná elszállítani, akkor kérjen segítséget a Servitus csapatától! A bútorszállítás számukra gyerekjáték, hiszen napi szinten több ilyen megrendeléssel találkoznak. Azonban, mielőtt bármire is igent mondana, inkább kérjen egy árajánlatot a koltoztetes-szallitas-s-transport.hu oldalon.

Amire érdemes odafigyelni a költöztetés vagy a bútorszállítás során az a parkolóhely. Az a legjobb, ha valahol a lakása környékén vagy inkább előtte talál egy parkolót. A nehéz és nagyméretű bútorok cipelése igen kifárasztja az embert. Hiába izmosak és edzettek a Servitus Csapat szakemberei, azért tőlük sem várhatja el, hogy több kilométert gyalogoljanak a bútorokkal.

A koltoztetes-szallitas-s-transport.hu weboldalon láthatja, hogy melyek azok a feltételek, amelyeket Ön is biztosíthat a profik számára. Amikor parkolóhelyet keres, akkor gondoljon bele, hogyha csak 40 méterre talál egyet, akkor az mennyi kilométer pluszt jelent szegény költöztetők számára, ezért ez legyen az elsődleges szempont, amit betart.

A bútorszállítás további lépései közé tartozik, hogy a bútorok felületét valamilyen szinten törölje át vagy tisztítsa meg. Ha pedig törékeny és az Ön számára fontos darabokról van szó, akkor megfelelően be kell őket bugyolálni, hogy a szállítás során ne sérüljenek meg. A Servitus szakemberei ezért ehhez pukkancs-fóliát használnak, ami véd az ütéstől és a karcolástól. A bútorszállítás abszolút baráti áron érhető el a koltoztetes-szallitas-s-transport.hu szakemberei segítségével.