Az exkluzív medence legyen mindig tiszta!

exkluziv medence
Exkluzív medence

A különleges dolgok különleges odafigyelést, nem utolsósorban pedig kristálytiszta jelleget érdemelnek. Az exkluzív medence tisztán tartása is elengedhetetlen, amit a kimagaslóan hatékony medence tisztító robot kényelmesen és időtakarékosan tud elvégezni.

Használatával a medence vize úgy lesz mindig tökéletesen tiszta, hogy a kézi porszívózás örökre elfelejthető és a szennyeződéseknek nemcsak a medence alján, hanem az oldalfalán is búcsút lehet mondani.

Az exkluzív medence higiéniája azonban nemcsak takarítással, hanem annak befedésével is biztosítható, ami nagyszerűen megóvja a vizet a szennyeződésektől, egyben a hőmérsékletének állandó szinten tartásához is hozzájárul, így a fürdési időszak meghosszabbításához is.

Az ehhez alkalmazott modern technológiával készült, törhetetlen polikarbonát széles körű felhasználhatóságának köszönhetően, alacsony és magas borításra egyaránt lehetőséget biztosít, ami sokféle formában, az egyedi igényeket teljes mértékben kielégítően, bármelyik exkluzív medencéhez elkészíthető.