Vásárlás

Tudnivalók a split klímáról

Split klíma

Komfortérzetünk növelése érdekében, egyre többen használunk légkondicionáló eszközöket, a megfelelő hőmérséklet eléréséhez. A mai piacon megtalálható leginkább elterjedtebb és igen hatékony a split klíma.

Ahogy a nevéből is kiderül, ez egy osztott berendezés, ami 1 beltéri és 1 kültéri egységből tevődik össze, ami miatt több szempontból is előnyös. A beltéri egységnek sokkal kisebb a helyigénye, így könnyebben beilleszthető a lakás berendezésébe.
Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A Lorus óra felpezsdíti a szürke hétköznapokat

Lorus óra

A tél bizony nem a vidám színeiről híres, sőt, a legtöbb embert sajnos ilyenkor elkedvetleníti a nap mint nap tapasztalt szürkeség és rossz idő. Dobja fel a hétköznapjait a bohókás Lorus óra segítségével!

Ha még nem hallott volna a szóban forgó márkáról, gyorsan pótolja a mulasztást, hiszen ha egy kicsit is kedveli az élénk színű, játékos kiegészítőket, akkor a Lorus órában minden bizonnyal örök kedvencét fogja megtalálni! De miben is áll az említett időmére nagyszerűsége?

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

UV álló fólia a termények védelméért

UV álló fólia

Az időjárásnak miatt, nem tudunk egész évben mindent megtermelni a szabad ég alatt. Természetesen manapság erre már vannak megoldások, mint például az UV álló fólia.

Nemcsak az élelmiszerek, zöldségek fejlődését segíti, hanem a virággal foglalkozó vállalkozók munkáját is előrébb viszi. Hogyan tudnánk egyébként a hidegebb évszakokban olyan gyönyörű hazai rózsával meglepni a kedvesünket? Ez a gyönyörű növény az UV álló fólia nélkül hiányozna a vázánkból, nem illatosítaná az otthonunkat.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A tahini ár bárkinek megfizethető

Tahini ár

Ön is szereti a szezámmagot? Akkor jó helyen jár! A tahini ár most egészen kedvezményes a Bulkshop weboldalán. A fehér szezámmag felhasználásával készült paszta még nem túl ismert Európában, de ez a trend már változóban van.

Nagyszerűen illik a sültekhez, a salátákhoz és a köretekhez is. Rengetegféle ásványi anyag található benne, ezért egészséges a fogyasztása. Télen különösen jól jön a szervezetnek a benne lévő réz és magnézium. Ennek tükrében, a tahini ár kifizetése remek ötlet.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Tudod, hogy milyen eredményeket értek el a téli gumi tesztek 2017-ig?

Téli gumi tesztek

A megfelelő téli gumi kiválasztása sohasem volt egyszerű művelet. Viszont az ADAC nevű szervezetnek köszönhetően, idén végre nem kell órákat töltened a megfelelő ajánlatok felkutatásával. Sok mindennek lehet utánanézni téli gumik terén, de kevesebb információ mond többet, mint egy konkrét teszt eredmény. A Gumidirekt weboldalán található cikkek segítségével tájékozódhatsz arról, hogy idén melyik típust érdemes megvenned. A termékek hétféle kategóriában lettek értékelve.

Először a tesztelők azt vizsgálták, hogyan viselkedik a gumi a nedves, illetve száraz úton. A konkrét teszt eredmény azt is megmondja, hogy a hó és a jég miként befolyásolja az abroncs viselkedését. Fény derül arra is, hogy mi a helyzet a kopással, illetve az üzemanyag-fogyasztással. Megtudhatod azt is, hogy mekkora a termék zajszintje. A legfrissebb, konkrét teszt eredmény a 2017-es évre vonatkozik, de nemsokára megérkezik az idei évi értékelés is. A honlapon leírtak szerint, a tavalyi versenyt a Continental WinterContact TS860 nyerte 2,1-es pontszámmal.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Remek KTM kerékpár eladó itt

KTM kerékpár

Mint bármilyen tárgy megvásárlása esetén, úgy a biciklik terén is mindenki a lehető legjobbat szeretné. A bikelife.hu webáruházban akad bőven KTM kerékpár eladó mindazoknak, akik csak a legjobbat hajlandóak elfogadni. Rendkívüli minőségű bringákról van szó, amelyekből bármelyik kategória modelljei megvehetőek.

Úgyhogy bármilyen célból van szüksége egy színvonalas kétkerekűre, a KTM kerékpárok között bizonyosan megtalálja az ideálist. 1964-ben készült az első példány ebből a bicikliből, azóta pedig folyamatosan fejlődik, évente több mint 150 különböző specifikációjú jelenik meg.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Speciálisan formázott iskolatáska felsősöknek

Iskolatáska felsősöknek

A gyerekek élete igencsak megváltozik az ötödik osztály elkezdését követően. Innentől sokkal több könyvet kell magukkal hordaniuk, mert többféle tantárgy szerepel az órarendjükben. Az iskolatáska felsősöknek igen tágas, tehát könnyen beleférnek a könyvek és a füzetek.

Az anatómiai kialakításának köszönhetően, nem terheli meg a csemeték hátát. Az anyagára sem lehet panasz, hiszen képes lepergetni magáról a vizet. Az iskolatáska felsősöknek fiús és lányos változatban egyaránt megvehető a taskagaleria.hu oldalról.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Gyorsház árak, igénytől függően

Gyorsház árak

A megfelelő, precíz tervezés és kivitelezés mellett, az építkezési folyamatok költsége is hatalmas szereppel bír. De mennyibe is kerülnek a gyorsház árak pontosan? Természetesen minden az Ön igényeitől és elképzelésétől függ, meg persze a pénztárcája kapacitásától.

A gyorsházak hallatán sokak a kulcsrakész állapotú épületekre asszociálnak legelőször, pedig a szóban forgó fogalom több különböző típusú épületet tartalmaz, mint a szerkezetkész és a félkész házak.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Mi alapján válasszak gyémánt köves ékszert?

Gyémántgyűrű

Úgy érzed, hogy eljött annak az ideje, hogy megkérd a párod kezét? Azt szeretnéd, hogy ez az alkalom különleges legyen? Akkor látogass el a Schmuck Ékszer weboldalára! Anyagilag és érzelmileg is komoly döntés egy gyémánt köves ékszer kiválasztása, ezért nem árt tudni, hogy milyen szempontok lehetnek vásárlásnál. Egyrészt, rengeteget számít a méret.

A kisebb kövek is nagyon mutatósak tudnak lenni, a csillogásuknak köszönhetően. Ezek egyébként megfizethető áron kaphatóak, tehát akkor sem kell elcsüggedned, ha jelenleg nem rendelkezel túl sok pénzzel. Természetesen, a választásnál figyelembe kell venned a tisztaságot is. A szín most nem lesz mérvadó, hiszen a kínálatban kizárólag áttetsző színeket találsz. Sokat számít az is, hogy milyen karátszámú kő mellett teszed le a voksodat. A weboldal szakértői szívesen segítenek a választásnál, tehát bátran tedd fel nekik a kérdéseidet! A karikagyűrű elkészítése egyedi kívánság alapján is lehetséges. Ebben az esetben minél részletesebben el kell mondanod, hogy milyen ékszerre vágysz. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Penész eltávolítás profi módon

Penész eltávolítás

Manapság egyre többen adják penészmentesítő gép vásárlására a fejüket, aminek több oka is van. Ezeknek a készülékeknek nemcsak konkrétan a penész eltávolítás a kitűzött céljuk, mivel lényegében a levegő szárítására alkalmazhatóak.

A falgombásodás a nedves közegekben jelenik meg, ezért fontos a levegő páratartalmának megfelelő szinten tartása. A penész eltávolítása érdekében, ezt a fajta környezetet kell legelőször megteremteni, ilyen módon számolható fel a gyökereinél a probléma. Egy kattintás ide a folytatáshoz....